Na een lange autorit op Lesbos, waarin we verdwaald, oververhit en chagerijnig waren geworden, zijn we als stop gaan wandelen in een bos.
Om een hele vreemde reden was ik meteen mijn partner kwijt, die we vervolgens ook heel lang niet meer zagen. Al wandelend zag ik al heel snel een bot in het bos liggen. Onderzoekend, kwamen we vele botresten tegen van dode geiten. Als een soort magneet werd ik er naar toe getrokken en de energie tilde me op en verfriste. Ik was totaal niet ongerust om mijn partner in het verlaten bos op Lesbos kwijt te raken en wist dat het zo moest zijn.

Op meer dan 100 meter afstand tussen bomen en struiken door werden mij schedels aangewezen, die door mij gevonden moesten worden. Ik verbaas me er nog over, dat ik ze zo op grote afstand zag liggen, of beter voelde liggen.

2 Pracht schedels heb ik gevonden, vele kaken en botresten. Toen dat klaar was, kwam ik mijn partner weer tegen. Dit moest gewoon zo zijn.

De schedels heb ik in de zee gewassen en na informeren bij de douane (enigszins gespannen), heb ik de mooiste schedel in mijn koffer meegenomen naar Nederland. De andere schedel heb ik achtergelaten en teruggeven aan moeder aarde. Toen ik dat had gedaan, liep er een hagedis (symbool voor de droomtijd) voor mij uit in de volle zon en wist ik dat het goed was en ook dat ik de andere schedel mee mocht nemen naar Nederland. Deze moest voor mij zijn.
Van de andere botten die ik heb gevonden, ga ik krachtstokken maken en verwerken in dromenvangers.

Het was magisch!