Energetische geneeskunde

‘De toekomst van de geneeskunde gaat de geneeskunde van de frequenties zijn’ -Albert Einstein-

Multi Wave Oscillator (MWO)

Ervaar je chronische en of vage klachten? Probeer dan frequentie resonantie therapie met de Multiwave Oscillator, om je lichaam weer te regenereren en harmoniseren. De techniek en het beleven is simpel en mooi door zijn eenvoud.

De Multiwave Oscillator biedt hoog frequentie resonantie technologie, die het energieveld van het lichaam verbeterd. Het verbeterd de elektrische gezondheid van het lichaam op cellulair niveau!

George Lakhovsky, stelde dat elke cel in het lichaam door de MWO geïnformeerd wordt en de levenskracht weer aangewakkerd wordt. Deze energie frequenties ontgiften eerst en verzadigen daarna de lichaamscellen van nieuwe energie. Daar opvolgend worden de chemische processen van elke lichaamscel in balans gebracht. De celstofwisseling en immuniteit krijgen de juiste energie om hun functies te verbeteren. Tevens neutraliseert het straling en andere schadelijke door de mens veroorzaakte elektromagnetische frequenties zoals wifi en 5G.

Frequentie resonantie therapie is ontwikkeld door Nicolai Tesla, Royal Raymond Rife en George Lakhovsky. Rond 1920 ontwikkelde laatstgenoemde de Multi Wave Oscillator als hulpmiddel in Parijs om kanker te genezen. In de jaren daarna is de therapie steeds verder doorontwikkeld tot hoog frequentie resonantie therapie, welke succesvol wordt toegepast binnen Europa.

Meer weten? Kijk dan deze documentaire:

Personen met een pacemaker mogen, doordat het apparaat een magnetisch veld genereert, geen gebruik maken de MWO.

Een sessie frequentie resonantie therapie (MWO) duurt een half uur en kost €30.

Drie sessies frequentie resonantie therapie (MWO) van een half uur kosten samen €80.

Reviews en ervaringen

Reviews MWO

Irene

Na 1 keer gebruik van de Multi Wave Oscillator sliep ik binnen een half uur in en dat hield dagen lang aan. Ik heb al meer dan een half jaar moeite met inslapen. Na de WMO voelde ik mij geaard en ontspannen.

Jan

Na de een MWO sessie voelde ik mij 20 kg zwaarder. Ik voelde me ontzettend geaard. Die zelfde dag heb ik een aantal grote beslissingen gemaakt, waar ik al geruimde tijd over twijfelde. Alsof het iets in stroomversnelling heeft gezet.

Anita

Ik was na de MWO sessie geheel van mijn hoofdpijn af. Gone! Ik heb de MWO uitgeprobeerd tijdens het PUUR Welzijn Festival. Ik ga zeker nog eens terugkomen.