In een ontwikkelgesprek, met 3 beoordelaars, kreeg ik de feedback dat ik zo goed kon meebewegen en schakelen in het gesprek. Van de ene vraag, situatie, afleiding in de anderen. Wat leuk dacht ik, dankjewel…. Of ik dit had meegekregen vanuit mijn politieke achtergrond. Eh nee…. ik heb dit vooral geleerd door te dansen! In de dans met anderen geniet ik het meeste van het volgen, samen een sprookje dansen, het meeflowen op de energie, het samen creëren en naar extase gaan. Dat kan allemaal alleen in verbinding met. Ik heb me nooit beseft dat ik door de dans ook beter kan schakelen in gesprekken. Omdat ik andere beter kan volgen en kan meedeinen in de kadans van het gesprek, overigens in goede verbinding met mijzelf. Dat heb ik er dan weer mooi bij gedanst!

Begin de dag met een dansje,

Begin de dag met een lach!

Wie vrolijk danst in de morgen,

Die lacht de hele dag!