Dancing heart path journey, AUM meditatie en Vrouwencirkel

Maandelijks bieden wij prachtig SOULwork in verbinding met anderen.

Voor de agenda van onze evenementen en ticket verkoop: zie mijn Hipsy account!

Dancing Heart Path Journey

Bloeiend en Bezield LevenMet een Dancing heart path Journey maak je door middel van muziek en dans een reis naar het hart. Een dansreis is een fusion van verschillende dansstromingen, meditaties, ademwerk en rituelen.

Een dansreis geeft je een sleutel om (weer) in verbinding te komen met jezelf. Hierdoor zal je je verbinding met je medemens als vernieuwd hechter ervaren. Door te dansen en oefeningen in de dans, gaat je energie weer stromen, laat je stress los en wordt je lijf weer soepeler. Je komt dichterbij wie je werkelijk bent.

Dansreizen voor groepen zijn per thema gemaakt en zijn voor iedereen geschikt. Er is geen danservaring nodig. De dansreizen zijn recreatief en gericht op je eigen ontwikkeling. Hoe dieper je in je eigen proces kunt duiken, gedurende de dans, hoe meer je persoonlijke opbrengst zal zijn.

Na afloop is er altijd een sharingronde en wat fruit om weer te landen.

Sisters of Magic, vrouwencirkel

Sisters of Magic is een vrouwencirkel, waarbij de energie van de vrouw centraal staat. Deze avond verbindt jou als vrouw met je eigen vrouwelijke en scheppende kracht. Door samen te delen met sisters, versterken we elkaars krachten, die jou helpen tot bloei te komen.

Doormiddel van sharing, meditatie, dans en rituelen wordt maandelijks een thema doorleeft. In hartverbinding met elkaar, creëren we een veilige, warme en magische avond.

Wil je mee doen, stuur dan een berichtje, mailtje of neem contact op via mijn contact pagina <3

AUM meditatie

De AUM staat voor Awareness, Understanding en Meditation. De AUM is ontwikkeld door Vareesh van Osho Humanversity. De AUM is een krachtige en dynamische meditatie met veel beweging, die begeleid wordt op muziek.

Een AUM is een intense ervaring en helpt je om in contact te komen met je emoties en deze te uiten. Na afloop voel je je voldaan, opgeruimd en ontspannen. Je ontmoet nieuwe mensen, je leert jezelf en anderen beter kennen en je voelt je vrijer en levendiger.

We beginnen en sluiten de AUM altijd af met een sharing en zorgen voor een veilige bedding.

Bloeiend en Bezield Leven
Bloeiend en Bezield Leven